Επιλέξτε τη δική σας

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Σε ένα από τα πιο αριστοκρατικά προάστια της Αθήνας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία ενός νέου τρόπου ζωής στο κομψότερο και πιο στιλάτο περιβάλλον που υπάρχει, να οργανώσουν αναβαθμισμένα επαγγελματικά meeting, συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις στην υπερσύγχρονη αίθουσα συνεδρίων και τους άνετους χώρους του ξενοδοχείου, να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις τους στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα του spa, να βουτήξουν στα γαλήνια νερά της γυάλινης πισίνας και να απολαύσουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας στο βραβευμένο Kool Life Restaurant. Γνωρίστε ένα νέο τρόπο ζωής στα γεμάτα παλμό περίχωρα της Αθήνας!

 

Γιορτάστε την ευτυχέστερη ημέρα της ζωής σας στο Life Gallery athens, τον ιδανικό χώρο για πολυτελείς γάμους. Από μπάτσελορ πάρτι και δείπνα γάμου μέχρι την εκθαμβωτική γαμήλια εκδήλωση, το Life Gallery athens θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τον γάμο των ονείρων σας.
Για τη βάπτιση του παιδιού σας, γιορτάστε μια νέα αρχή στο Life Gallery athens, τον ιδανικό χώρο για να σημαδέψετε μια τέτοια ξεχωριστή εκδήλωση.
Γιορτάστε με στιλ στο Life Gallery, τον καλύτερο ξενοδοχειακό χώρο για πάρτι της Αθήνας! Για γενέθλια, επετείους, αποφοιτήσεις ή για τον από λόγο ότι θέλετε να κάνετε ένα πάρτι, το Life Gallery athens δεσμεύεται να δημιουργήσει και να φιλοξενήσει την τέλεια εκδήλωση για εσάς.
Γιορτάστε τον ανθόσπαρτο βίο σας σε ένα από τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία της Αθήνας, ιδανικό για αποδράσεις για τον μήνα του μέλιτος, επετείους ή εγκάρδια σαββατοκύριακα με το άλλο σας μισό!
Το βραβευμένο Kool Life Restaurant στην Αθήνα προσφέρει πεντανόστιμες επιλογές λαχταριστών ελληνικών και μεσογειακών σπεσιαλιτέ που θα ενθουσιάσουν όλους τους επισκέπτες.
Προσκαλούμε τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τους λοιπούς επισκέπτες να απολαύσουν μια αναζωογονητική βουτιά στην εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείο με τον γυάλινο τοίχο και να βουτήξουν στη γαλάζια ηρεμία!
Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας και ανανεώστε το σώμα και την ψυχή σας στο καλύτερο ξενοδοχείο spa της Αθήνας. Χαλαρώστε με μια θεραπεία αποκατάστασης στο Ananea Wellness by Orloff Experts Spa, ή διατηρήστε το πρόγραμμα των προπονήσεών σας στο μικρό αλλά πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του Life Gallery athens.