ΓΙΟΡΤΕΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επιλέξτε τον δικό σας Καλύτερο Χώρο για κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα Με ένα φανταστικό περιβάλλον στην καρδιά του κομψού προαστίου της Εκάλης, το Life Gallery athens είναι ο ιδανικός χώρος για κάθε κοινωνική εκδήλωση. Από γάμους και βαπτίσεις μέχρι βραδιές bachelor/bachelorette και δείπνα γενεθλίων, το Life Gallery athens αποτελεί τον ιδανικό χώρο για εξαιρετικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Ζήστε μια αξέχαστη νύχτα, σε ένα περιβάλλον με εκλεπτυσμένη μοντέρνα διακόσμηση, με γυάλινες επιφάνειες σύγχρονα χαρακτηριστικά που τα συμπληρώνουν έθνικ πινελιές και απρόσμενες εκρήξεις χρωμάτων. Για την απόλυτη πολυτελή ιδιωτική εκδήλωση, μπορεί να παραχωρηθεί η αποκλειστική χρήση ολόκληρου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος κατόπιν αιτήσεως. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Γιορτάστε την ευτυχέστερη ημέρα της ζωής σας στο Life Gallery athens, τον ιδανικό χώρο για πολυτελείς γάμους. Από μπάτσελορ πάρτι και δείπνα γάμου μέχρι την εκθαμβωτική γαμήλια εκδήλωση, το Life Gallery athens θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τον γάμο των ονείρων σας.
Για τη βάπτιση του παιδιού σας, γιορτάστε μια νέα αρχή στο Life Gallery athens, τον ιδανικό χώρο για να σημαδέψετε μια τέτοια ξεχωριστή εκδήλωση.
Γιορτάστε με στιλ στο Life Gallery, τον καλύτερο ξενοδοχειακό χώρο για πάρτι της Αθήνας! Για γενέθλια, επετείους, αποφοιτήσεις ή για τον από λόγο ότι θέλετε να κάνετε ένα πάρτι, το Life Gallery athens δεσμεύεται να δημιουργήσει και να φιλοξενήσει την τέλεια εκδήλωση για εσάς.
Wine presentations and tasings
Fashion shows-runway
Dj live parties
From birthday parties and bridal showers to graduation dinners and cocktail soirees, Life Gallery athens invites guests to celebrate in style!
Back To Top